Mieli |Jooga | Hyvinvointi

Olen Petronella Seppälä (sairaanhoitaja YAMK, joogaopettaja, hyvinvointikouluttaja). Omat askeleet on yritykseni, joka tarjoaa erilaisia hyvinvointia edistäviä palveluja.

Mielen hyvinvointi on sydämeni asia. Minulla on yli 10 vuoden kokemus vaativasta vuorovaikutus- ja hoitotyöstä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Hoitotyön ja työyhteisöjen koulutusta ja hyvinvointitapahtumien tuottamista olen tehnyt useita vuosia.

Yin joogaopettajaksi (ryt-200 kelpoisuus) valmistuin marraskuussa 2018 Chi-Therapeuticsin Clare-Sjöblom-Gatesin ohjauksessa. Tervetuloa tutustumaan palveluihin!

Lahjakortit palveluihin haluamallesi summalle voit tilata suoraan sivun alareunassa olevalla yhteydenottolomakkeella. Kerro vain summa/haluamasi palvelu, toimitusosoite ja laskutusosoite. Lahjakortti toimitetaan haluamaasi osoitteeseen Suomessa (1-3 päivän toimitusajalla) laskun maksettuasi. Kysy lisää: omat.askeleet@gmail.com (Petronella).

Yin jooga

Pikku breikki -työhyvinvointiohjaukset, pienryhmäohjaukset ja yksityistunnit. Kotikäynnit, puisto- ja takapihajoogat, yritysvierailut. Petronellan kaikille avoimet viikkotunnit löydät Tampereen OmYoga-koulun lämpösalista keskiviikkoisin klo 16.15-17.15 ja lauantaisin klo 11-12.15. Tervetuloa!

Kysy kurssikokonaisuuksista ja pienryhmäharjoittelusta lisää: omat.askeleet@gmail.com /Petronella tai soita 045-644 8500! Tervetuloa yin joogan maailmaan täältä.

Hyvinvointikoulutus

Photo by rawpixel.com on Pexels.com

Laadukasta, vuorovaikutteista ja voimauttavaa koulutusta hyvinvoinnista, stressinsäätelystä ja neuropsykiatrisista häiriöistä. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi! Lisätietoja koulutuskokonaisuuksista.

Hyvinvointipommi

Rentouttava ja stressinsäätelyä edistävä kehon- ja mielenhuollon päivä yrityksille ja pienryhmille! Hyvinvointipäivän sisältönä lempeä kehonhuolto, asiantuntijaluento sekä rentouttava yin jooga/syvärentoutusharjoitus. Lisätietoja.

Voimavarapaja

Rentouttava ja voimaannuttava hyvinvointi-työpaja yrityksille ja ryhmille. Pajan aikana bongataan omat vahvuudet esiin ja tehdään niistä ihana ja omannäköinen Vahvuus-kortti.

Menetelmänä voimavaraistava ratkaisukeskeinen työote höystettynä erilaisilla kognitiivisilla harjoitteilla. Lopuksi rauhoitutaan ja syvennytään vahvuuksien äärelle lyhyessä rentoutumisharjoituksessa. Kesto 1,5h. Lisätiedot.

Mielen valmennus

Photo by picjumbo.com on Pexels.com

Lievennä stressiä ja jäsennä ajatuksiasi yksilöllisellä kehomieli työskentelyllä. Kotikäynnit Pirkanmaan aluella, etävastaanotto muille paikkakunnille.

Ajanvaraus: omat.askeleet@gmail.com tai 045-644 8500. Tutustu lisää mielen valmennukseen täällä.

Tapahtumakalenteri

Photo by Pixabay on Pexels.com

Ajankohtaiset tapahtumat. Tilaustyönä toteutettavat erilaiset hyvinvointikokonaisuudet pienemmille ryhmille mm. Ihanien naisten Joogaa ja empatiaa -hyvinvointi-illat ja Voimavarapajat. Seuraa Facebook-sivua ajankohtaisista koulutuksistamme. Tapahtumakalenterin löydät täältä.

Ota yhteyttä:

Soita 045-644 8500
Y-tunnus: 2709116-8
%d bloggers like this: