Hyvinvointipommi

”Ihaninta oli se, että sai olla rauhassa nauttimassa päivästä ja huoltamassa itseään henkisesti ja fyysisesti. Kiitos siitä!”

HYvinvointipommin osallistuja

Hyvinvointipommi yrityksille

Kokonaisvaltainen kehon ja mielenhuollon päivä

  • lempeä kehon huolto ja venyttely,
  • asiantuntijaluento (Stressaa vähemmän)
  • Oma coaching-harjoituksia mielen huollosta sekä
  • rauhoittava syvärentoutus/yin jooga

Päivä on hyvä vaihtoehto työhteisöille tai yksityishenkilöille, jotka arvostavat oman terveyden edistämistä kokonaisvaltaisesti mutta rennolla tyylillä.

Lisäpalveluina voit tilata toisen hyvinvoinnin asiantuntijan (fysioterapeutti, hieroja, psykoterapeutti, liikunnanohjaaja)  ja kahvituksen. Myös tilan vuokraaminen onnistuu. Katso esitteestä lisää.

Lähetä tarjouspyyntö:

Miksi Hyvinvointipommi?

Liikunta virkistää mieltä ja parantaa unen laatua. Jaksat paremmin työssä, kun kehosi on virkeä. Oppiessasi kuuntelemaan kehosi viestejä (esim. kivut, jännittyneisyys, voimattomuus), saat mahdollisuuden toimia juuri sinun terveydellesi parhaalla tavalla.

Liikkuminen vähentää monen suomalaiselle tyypillisen sairauden, kuten 2-tyypin diabeteksen, sepelvaltimotaudin ja korkean verenpaineen oireita. Säännöllisellä liikunnalla on myönteisiä vaikutuksia mielialaan. Tärkeää on tiedostaa, mikä on sinulle sopivaa ja terveydellesi edullisin määrä tai tapa liikkua.

Hyvinvointipommin liikeosuus on lempeä, kehoa huoltava ja kehotietoisuutta edistävä. Lue lisää liikunnan Käypä hoitosuosituksesta täältä.

Photo by Cliff Booth on Pexels.com

Stressinsäätelytaidot edistävät jaksamista. 1/4 suomalaisista kokee työnsä henkisesti rasittavaksi tai erittäin rasittavaksi. Pahimmillaan pitkittynyt stressitila aiheuttaa vakavaa fyysistä sairastamista ja heikentynyttä mielenterveyttä. On tärkeää oppia pysähtymään ja kuuntelemaan oman kehon ja mielen viestejä, jotta voi toimia itselleen toimivimmalla tavalla muuttuvassa maailmassa.

Hyvinvointipommissa kuulet asiantuntijaluennon Stressin fysiologisista vaikutuksista suhteessa yksilön hyvinvointiin ja pääset laatimaan oman stressinsäätelyohjelman oman jaksamisesi vahvistamiseksi. Katso tästä blogiartikkelini vinkit siitä, miten voit ehkäistä työstressiä.

Photo by HoliHo on Pexels.com

Rentoutuminen auttaa kehoa ja mieltä palautumaan rasituksesta. Keho ja mieli vaativat palautumista hektisessä arjessa. Rentoutuminen edistää stressaantuneiden kudosten aineenvaihduntaa ja lisää ”hyvän olon hormonien” oksitosiinin ja dopamiinin tuotantoa. 30 minuutin syvärentoutusharjoituksen on todettu olevan verrattavissa jopa 4h pituiseen yöuneen.

Hyvinvointipommin rentouttava ja palauttava osuus on yhdistelmä joogaa ja tietoisen läsnäolontaitoja (mindfulness). Yin jooga on rauhallista ja pitkiin asanoihin pyrkivää kehon ja mielen kuuntelua. Lihasten rentoutumisen kautta vaikutukset näkyvät kehon lihaskalvoilla/faskioissa, nivelissä, luissa ja aivan solutasolla asti.

Pysähtyminen katkaisee kiireen ja auttaa keskittymään olennaiseen. Armosellimpi suhtautuminen itseen ja ympäröivään maailmaan edistää terveyttä, auttaa selvitymään haasteista ja nauttimaan elämästä enemmän. Nappaa lisää rentoutumisvinkkejä tästä.

Kouluttaja

Petronella Seppälä, sairaanhoitaja (YAMK), joogaopettaja, hyvinvointikouluttaja. Lue minusta lisää.

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut: omat.askeleet@gmail.com TAI 045-644 8500

Soita 045-644 8500
Y-tunnus: 2709116-8
%d bloggaajaa tykkää tästä: