Joogaa uupuneille + syvärentoutus 29.11.19

Lämpimästi tervetuloa hellittämään pe 29.11. klo 17-19.30 kehoa ja mieltä hellivään harjoitukseen Olotila Moyoon Tampereelle! Hengitellään viikon suorituspaineet historiaan ja annetaan täydelliselle rentoutumiselle mahdollisuus saapua kehoon ja mieleen.

Joogaa uupuneille + syvärentoutus aloitetaan rentouttavalla yin jooga -harjoituksella, joka päätetään rauhoittavaan syvärentoutukseen eli yoga nidraan, joogiseen uneen. Harjoituksessa tasapainotellaan rauhallisin liikkein syksyn meridiaani- eli energiakanavia, jotka ovat kiinalaisen lääketieteen mukaisesti keuhkot ja paksusuoli.

2,5h tunnin harjoituksessa edetään rauhakseen, jolloin kehon ja mielen on mahdollista laskeutua hiljalleen viikonlopun viettoon, ilman suorituspaineita tai muutakaan puristamista. Hiljalleen saadaan mahdollisuus kurkistaa todelliseen itseemme, jolloin ei tarvitse tietää mitään, eikä olla yhtään mitään muuta kuin se, mitä sillä hetkellä olemme.

Joogaa uupuneille -harjoitus sopii erityisesti uupuneille, stressaavassa elämäntilanteessa oleville tai ylipäätään levon tarpeeseen. Pitkillä staattisilla ja tuetuilla asanoilla herätellään lempeästi rankaa ja ruoansulatuselimistöä, avataan hengitystilaa, nesteytetään lihaskudoskalvoja ja aktivoidaan parasympaattista (lepo) -hermostoa.

Mikäli olet raskaana tai sinulla on terveydellisiä haasteita, kerrothan niistä etukäteen ja keskustelet tarvittaessa hoitavan lääkärisi kanssa.

Mitä yin jooga on?

Petronella Seppälä (kuva Rami Marjamäki)

Joogaopettaja

Joogaopettaja Petronella Seppälä (psykiatrinen sairaanhoitaja YAMK, joogaopettaja 200h) Omat askeleet -hyvinvointipalvelut. Petronella omaa toistakymmentä vuotta kokemusta eri-ikäisten liikunnanohjaamisesta sekä asiantuntijavetoisten keskusteluryhmien kehittämisestä ja ohjaamisesta.

Petronella hyödyntää osaamistaan vaativasta vuorovaikutustyöstä ryhmänohjaamisessa. Kokemuksen voi aistia asiakkaan inhimillisenä kohtaamisena ja pyrkimyksenä antaa harjoituksen rakentua juuri asiakkaan näköiseksi ja tarpeista käsin, kuitenkin turvallisista lähtökohdista. Jokainen päivä on erilainen, joten mikä voisi olla parempaa, kuin tutkia uteliaana mitä tämä päivä tuo tullessaan ja miltä se juuri sinun ainutlaatuisessa kehossasi tuntuu. Vain sinä voit sen parhaiten tietää.

Voit tutustua Petronellan tapaan opettaa maksuttomilla harjoitteilla.

Sijainti ja hinta

Rentouttava päivä toteutuu tunnelmallisessa Olotila Moyossa Tuomiokirkonkatu 1 33900 Tampere. Ryhmä pidetään pienenä ja intiiminä, joten toimithan nopeasti, mikäli haluat mukaan.

Hinta 39e (sis.alv. 10%) sisältyy 2,5 minuutin rentouttava yinjoogaharjoitus ja rauhoittava syvärentoutus, kannustava ja itsemyötätuntoa vahvistava opetus sekä mahdollisuus kokemusten jakamiseen harjoituksen päätteksi teetarjoilun ohessa.

Maksutavat

Ilmoittautumisen yhteydessä, saat laskun sähköpostiisi. Joogaharjoituksen maksutapoina ovat myös ePassi, Smartum liikuntaseteli, SmartumPay, Edenred mobiilimaksu, Tykyseteli. Mikäli hyödynnät liikuntaetuuksia osana maksusuoritusta, kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Varauduthan myös näyttämään reaaliaikaisen kuitin maksusuorituksestasi tapahtumapäivänä. Maksun maksettuasi, vahvistat paikkasi kurssilla.

Viimeinen maksuton peruuttamispäivä on 14.11.19. Paikkaa ei voi valitettavasti peruuttaa 14.11.19 jälkeen, mutta sen voi siirtää toiselle henkilölle. Ilmoittautuessasi, hyväksyt peruutusehdot.

Yhteystietosi tallennetaan yrityksen (Omat askeleet) asiakastietojärjestelmään, josta niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja käytetään yrityksen hyvinvointiaiheiseen viestintään noin 1-2 krt/kk sekä mahdollisista muutoksista johtuvaan tiedottamiseen.

Huom! Oma jumppamatto, viltti ja lämmin vaatetus mukaan! Halutessasi voit ottaa mukaan myös tyynyn sekä joogabloggeja asentojen tukemiseksi ja olosi mahdollisemman kotoisaksi tekemiseksi. Joitakin mattoja, vilttejä ja blokkeja on myös lainaksi. Ilmoitathan lainatoiveistasi etukäteen, jotta osaamme varata niitä riittävästi.

Huomioithan, että tapahtumassa harjoitellaan ja rentoudutaan omalla vastuulla.

Ilmoittautumaan

Sydämellinen kiitos ilmoittautumisestasi! Vahvistan ilmoittautumisesi 2 arkipäivän kuluessa. Om shanti!

%d bloggaajaa tykkää tästä: