Joogaa uupuneille

Joogaa uupuneille -harjoitus sopii erityisesti uupuneille, stressaavan elämäntilanteen helpottamiseen tai ylipäätään levon tarpeeseen. Elinvoimaa tasapainottava harjoitus on joko yin joogan ja yoga nidran yhdistelmä tai yin joogan ja akupunktion yhdistävä rauhoittava kokonaisuus. Mikä ihana tapa antaa kehon ja mielen hetkeksi levähtää kohti rauhallisempaa oloa.

Yin jooga -harjoituksen pitkillä, staattisilla ja tuetuilla asanoilla herätellään lempeästi rankaa, avataan hengitystilaa, nesteytetään lihaskudoskalvoja ja aktivoidaan parasympaattista (lepo) -hermostoa.

Joogaharjoitus on ihana mahdollisuus hengittää kehon kireyksien, kolotusten ja mielen koukeroiden läpi, antautuen hitaasti pehmeään olemisen tilaan, jossa saa jo luopua kaikentasoisesta yrittämisestä.

Samalla annetaan itsellemme mahdollisuus antautua levolle. Harjoitus rakentuu asiakkaan tarpeista käsin, joten olet tervetullut ihan juuri sellaisena kuin olet. Se riittää!

Harjoituksen ohjaa Petronella Seppälä, psykiatrinen sairaanhoitaja (YAMK), joogaopettaja (200h). Petronella omaa toistakymmentä vuotta kokemusta vaativasta hoitotyöstä sekä erilaisten hoidollisten ryhmien ohjaamisesta.

Kokemuksen voi aistia asiakkaan inhimillisenä kohtaamisena ja pyrkimyksenä antaa harjoituksen rakentua juuri asiakkaan näköiseksi ja tarpeista käsin, kuitenkin turvallisista lähtökohdista.

Muistin jälleen, mikä on minulle tärkeää. Kiitos!

Joogaa uupuneille oppilas

Ihan ihana päivä ja kokonaisuus. Rentouttava päivä ja lämminhenkinen ryhmä. Sain mahdollisuuden elvyttävään lepotaukoon sekä uutta virtaa tekemiseen ja tekemättä jättämiseen.

Joogaa uupuneille oppilas

Seuraavat kaikille avoimet workshopit

Joogaa uupuneille + yoga nidra 1. 28.1.-18.2.2023 Studio Sinun valintasi. Tutustu lisää tästä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: