Mielen valmennus

”Ilman valmennusta en olisi päässyt kuplastani pois. Onneksi tulit ja sain ison askeleen uuteen elämään.” 

”Valmennus auttoi minua hyväksymään itseni, sain lisää itsevarmuutta ja opin arvostamaan omia ajatuksiani ja toiveitani!”

 

Vapauta stressiä – valmennusohjelma (sis. 5+1 käyntiä)

Ajanvaraus: omat.askeleet@gmail.com

Muut hoitokokonaisuudet (5+1 käyntiä a`45min)

  • Hoida kehoa ja mieltä
  • Löydä vahvuutesi
  • Elinvoimaa elämään
  • Opi rentoutumisentaitoja
  • Nuku paremmin

Rentouttavat hoidot (a`45min)

  • Rauhoittava kehon ja mielen rentoutus
  • Hoidossa yhdistellään mielikuviin ja kehoskannaukseen perustuvia menetelmiä yhdistettynä jännitys-rentoutusharjoitukseen ja näyttöön perustuviin stressiä helpottaviin mindfulness-elementteihin.
  • Rentoutushoito täydentyy halutessasi rentouttavilla eteerisillä öljyillä ja rauhoittavalla musiikilla. Tarvittaessa hoitoa voidaan täydentää myös hermostoa rauhoittavilla kehopainoilla tai venytyksillä.
  • Kotikäynnit Pirkanmaan alueella ja etävastaanotto sovittaessa (omat.askeleet@gmail.com /Petronella).

Miksi?

Valmennus hoitaa mieltä ja kehoa kokonaisvaltaisesti, jotta sinulla olisi mahdollisuus käyttää voimavarojasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä?

Ratkaisukeskeinen valmennus on voimavara- ja asiakaslähtöinen ohjausmenetelmä, joka perustuu positiiviseen psykologiaan ja kognitiivisiin käyttäytymistieteisiin. Kantavana ajatuksena on motivaation herättäminen asiakkaan lähtökohdista käsin.

Menetelmää käytetään yleisesti terveydenhuollon palveluissa ja esimerkiksi eräissä psykoterapiasuuntauksissa. Pääperiaatteena on asiakkaan voimavarojen ja vahvuuksien vahvistaminen mm. itsetuntemusta lisäämällä.

Ensimmäiseen tapaamiseen varataan aikaa aina 90 min, jotta saamme muodostettua parhaimman käsityksen tilanteestasi ja toiveistasi.  Ensimmäinen kerta ei sido sinua mihinkään. Voit myös varata yksittäisiä kehotietoisuutta ja rentoutumista edistäviä hoitoaikoja.

barefoot beach blur break
Photo by rawpixel.com on Pexels.com

Miten?

Valmennukset sisältävät henkilökohtaista ohjausta, keskustelua sekä mielen ja kehon harjoituksia.  Mielen valmennus ei ole psykiatrista sairaanhoitoa eikä psykoterapiaa. Valmennus perustuu hyvinvointia ja mielenterveyttä edistävään toimintaan ratkaisukeskeisellä viitekehyksellä. Valmennuksessa yhdistellään kognitiivisia tehtäviä, tietoisuustaito- ja rentoutumisharjoituksia.

Asiakas on oman tilanteensa paras asiantuntija. Elämänhistoria kulkee tärkeänä osana, haasteineen ja saavutuksineen. Oman, aidon sisäisen äänen armollinen kuuleminen, vahvistaminen ja arkeen sovittaminen ovat osa valmennusta.

affection baby baby girl beautiful
Photo by J carter on Pexels.com

Missä?

Kotikäynnit Tampereen alueella ja lähikunnissa. Muille paikkakunnille työskentely toteutetaan räätälöidysti ensisijaisesti puhelimen/Skypen välityksellä. Kysy rohkeasti, autan mielelläni sinulle sopivimman valmennuskokonaisuuden rakentamisessa.

couple holding hands love people
Photo by Life Of Pix on Pexels.com

Kuka?

Valmentajana toimii Petronella Seppälä (sairaanhoitaja YAMK, neuropsykiatrinen valmentaja, joogaopettaja, hyvinvointikouluttaja). Ammatillisesta vuorovaikutustyöstä Petronellalla on kokemusta yli 10 vuotta. Lue lisää.

Lapset

Lasten valmennus räätälöidään lapsikohtaisesti. Sitä toteutetaan aina lapsen ehdoilla, turvallisiin rajoihin turvautuen. Lasten valmennus on erilaisten taitojen harjoittelua ja myönteiseen vuorovaikutukseen pyrkivää yhdessä oloa leikkien, pelaillen ja toimien. Suunnitelma tehdään aina yhdessä lähiaikuisen ja lapsen kanssa.

Ajanvaraus

Varaa aikasi jättämällä yhteydenottopyyntö tai lähetä sähköpostia omat.askeleet@gmail.com.

”Sain sekä psyykkistä tukea että konkreettisia neuvoja eri tilanteisiin.”

”Suunnitelmallisuus ja tavoitteellisuus tuntui hyvältä. Tulin kuulluksi ja tunsin oloni turvalliseksi. Opin löytämään uusia keinoja ylikuormituksen merkkien tunnistamiseen.”

Ota yhteyttä

Soita 045-644 8500
Y-tunnus: 2709116-8
%d bloggaajaa tykkää tästä: