Myönteisempi minä – joogaa ja psykologiaa (6krt)

Yin joogan lempeän salliva asanaharjoitus sulautuu 6 kerran kurssilla positiivisen psykologian sulasointuihin. Kurssi antaa sinulle mahdollisuuden lisätä myönteiseyyttä itseen ja omaan ajattelutapaan asanaharjoituksen ja kevyiden kirjoitustehtävien siivittämänä. Tämä kurssi painottuu erityisesti myötätuntoisemman ja vahvuuksiin painottuvan sisäisen puheen reflektoimiseen ja harjaannuttamiseen. Se antaa mahdollisuuden sisäiselle valolle kirkastua ja auttaa sinua säteilemään aitoa valoa yllin kyllin myös ympärillesi.

Harjoitukset rakentuvat 4 eri teeman ympärille, jotka edistävät myötätuntoa itseä sekä ympäröivää maailmaa kohtaan. Elämää reflektoidaan teemojen mukaisella harjoituksella itseä ja omaa toimintaa myönteisesti tutkaillen.

Saat joka viikolle tehtävän, joka tehostaa myönteisyyden sulautumista juuri sinun elämääsi sopivaksi. Tehtävät eivät ole pakollisia, vaikkakin harjoituksen hyöty tehostuu tehtäviä ja asanaharjoitusta yhdistelemällä. Juuri sinun arkeesi sopivaksi. Muistaen että teet harjoitustasi itsellesi et kenellekään muulle.

Positiivisella ajattelulla on tutkitusti paljon terveyttä edistäviä hyötyjä. Vahvuuksia ja voimavaroja vahvistamalla saadaan esiin sinun näköisesi kukoistus, jota voidaan hyödyntää tavoittamalla ajatuksia ja tekoja, jotka tekevät juuri sinun elämästäsi parhaan mahdollisen. Alat huomaamaan arjessa asioita, jotka sujuu ja kiireisen suorittava elämä alkaa jäädä sivummalle. Myös haasteiden kohtaaminen on monelle helpompaa, kun voimavarapankki on täydennettynä myönteisemmällä ajattelulla.

Yin jooga

Yin jooga on kehoa ja mielen liikkeitä kunnioittavaa joogaharjoittelua. Asanoissa viihdytään pitkiä aikoja, jolloin keholle ja mielelle annetaan mahdollisuus vähitellen pysähtyä ja rauhoittua. Fysiologinen vaikutus kohdistuu lihasrentoutden kautta mm. faskiakalvoille ja parasympaattisen eli lepohermoston aktivointiin. Keho saa rauhassa palautella itseään ja mieli saa hiljalleen myös rauhoittua sydäntalven rauhaan.

Luonnolliset eteeriset öljyt tukevat harjoitusta talven sykliä kunnioittaen. Eteeriset öljyt diffusoidaan harjoituksen aikana huoneilmaan syventämään harjoituksen vaikutusta. Lisäksi sinun on mahdollista saada myös harjoituksen aikana iholle öljyyn sekoitettua talven vuodenaikaa tasapainottavaa öljysekoitusta.

Photo by Burst on Pexels.com

Opettajana toimii Petronella Seppälä, psykiatrinen sairaanhoitaja YAMK, joogaopettaja (RYT-200 kelpoisuus), Eteerinen aroma yin -ohjaaja, Omat askeleet. Petronella omaa toistakymmentä vuotta kokemusta sosiaali- ja terveysalan kriisi- ja traumauksiköistä, psykiatrialta sekä kuntoutuksen ja työhyvinvoinnin edistämisen parista (mm. Kelan perhekuntoutus, erikoissairaanhoidon yksiköt, sosiaalihuollon erityisyksiköt). Yin joogaa Petronella on harjoitellut useita vuosia ja opettanut vuodesta 2018.

Petronella kouluttaa tällä hetkellä aktiivisesti erilaisia ryhmiä mm. stressinsäätelystä, psyykkisen itsesäätelynkeinoista ja myönteisemmästä tavasta olla läsnä tässä hetkessä ihan juuri sellaisena kuin on. Posiitivista psykologiaa Petronella on opiskellut erilaisten täydennyskoulutusten muodossa työnsä ohella aktiivisesti. Mielen hyvinvointi ja sen edistäminen on Petronellan yksi lempiaiheista ja se näkyy opetuksessa ihmisen inhimillisenä kohtaamisena ja asiakkaan oman asiantuntijuuden arvostamisena koko harjoituksen ajan.

Voit tutustua Petronella tapaan opettaa maksuttomilla harjoitteilla.

Tila

Harjoittelutilana toimii tunnelmallinen Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, Tampere.

Maksutavat

Hinta 139e (sis.alv) sisältää 6 krt joogaharjoitusta, kannustavan opetuksen, välitehtävät, teetarjoilun sekä kirjoitusvälineet. Maksutapoina SmartumPay, Edenred mobiilimaksu, ePassi, Tykyseteli ja lasku. Muistathan, että laskutus useassa erässä on myös mahdollista, mikäli tilanteesi sitä vaatii.

Ilmoittautuessasi saat, laskun tai vaihtoehtoisesti voit maksaa Liikuntaedulla. Varauduthan näyttämään ensimmäisen tunnin yhteydessä reaaliaikaisen kuitin, mikäli maksat liikuntaedulla. Kerrothan ilmoittautuessasi maksutoiveistasi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avoimelle kurssille on päättynyt! llmoittautumalla kurssille, hyväksyt peruutusehdot. Tämän jälkeen maksua ei enää palauteta, mutta voit siirtää paikkasi toiselle henkilölle.

Mikäli olet raskaana tai terveydentilassasi on haasteita, ilmoitathan siitä etukäteen ja neuvottelet tarvittaessa hoitavan lääkärisi kanssa. Kurssilla harjoitellaan omalla vastuulla.

Yhteystietosi tallennetaan yrityksen asiakasrekisteriin, josta niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille. Voit halutessasi kieltää tietosi tallentamisen.

Ilmoittautuminen on päättynyt!

%d bloggaajaa tykkää tästä: