Tapahtumakalenteri 2019

Maaliskuu 2019

24.3.2019 klo 10.30-13 Yin joogaa uupuneille (2,5h)

Ainutlaatuisessa pienryhmäharjoituksessa yhdistyy jooga, ratkaisukeskeisyys ja mindfullness lempeän elinvoimakseksi kokonaisuudeksi.

Harjoitus sopii erityisesti uupuneille, stressaavassa elämäntilanteessa oleville tai ylipäätään levon tarpeeseen. Pitkillä staattisilla ja tuetuilla asanoilla herätellään lempeästi rankaa, nesteytetään lihakusdoskalvoja ja aktivoidaan parasympaattista (lepo) hermostoa.

Samalla pyritään antatumaan levolle ja myötätuntoisemmalle suhtautumiselle sekä itseä että ympäristöä kohtaan. Harjoitus rakentuu asiakkaan tarpeista käsin, joten olet tervetullut ihan juuri sellaisena kuin olet. Se riittää!

Opettaja Petronella Seppälä (psykiatrinen sairaanhoitaja YAMK, joogaopettaja RYT-200 kelpoisuus) Omat askeleet -hyvinvointipalvelut. Petronella omaa toistakymmentä vuotta kokemusta eri-ikäisten liikunnanohjaamisesta sekä asiantuntijavetoisten keskusteluryhmien kehittämisestä ja ohjaamisesta.

Petronella hyödyntää osaamistaan vaativasta vuorovaikutustyöstä perheiden ja yksilöasiakkaiden kanssa myös ryhmänohjaamisessa. Kokemuksen voi aistia asiakkaan inhimillisenä kohtaamisena ja pyrkimyksenä antaa harjoituksen rakentua juuri asiakkaan näköiseksi ja tarpeista käsin, kuitenkin turvallisista lähtökohdista.

Harjoittelutilana tunnelmallinen Olotila Moyo Tuomiokirkonkatu 1 33900 Tampere. Ryhmä pidetään pienenä ja intiiminä, joten toimithan nopeasti, mikäli haluat mukaan.

Hinta 39e (sis.alv. 10%) sisältyy noin 1,5h lempeän elinvoimainen asanaharjoitus, 30 minuutin yoga nidra syvärentoutus, kannustava ja itsemyötätuntoa vahvistava opetus sekä mahdollisuus kokemusten jakamiseen harjoituksen päätteksi teetarjoilun ohessa.

Mitä Yin jooga on?

Voit tutustua tapaani opettaa maksuttomilla harjoitteilla.

Mikäli olet raskaana tai sinulla on terveydellisiä haasteita, kerrothan niistä opettajalle etukäteen.

Maksutapoina käyvät Smartum Liikuntaseteli (tapahtumapäivänä) ja mobiilimaksu, Tykyseteli tai lasku. Mikäli maksat liikuntasetelillä, voit hoitaa maksun tapahtumapäivänä. Halutessasi saat ilmoittautuessasi laskun sähköpostiisi. Maksun maksettuasi, vahvistat paikkasi kurssilla. Paikkaa ei voi valitettavasti peruuttaa 16.3.19 jälkeen, mutta sen voi siirtää toiselle henkilölle.

Yhteystietosi tallennetaan yrityksen asiakasjärjestelmään, josta niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Huom! Oma jumppamatto, viltti ja lämmin vaatetus mukaan! Halutessasi voit ottaa mukaan myös tyynyn sekä joogablogin asentojen tukemiseen.

Ilmoittautumiset 16.3.2019 mennessä. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot ja tietosuojakäytännön.

Lisätiedot: omat.askeleet@gmail.com (Petronella Seppälä)

Lämpimästi tervetuloa!

Petronella Seppälä

19.3.2019 Hyvinvointiluento.

Petronella Seppälä (sairaanhoitaja YAMK, joogaopettaja, hyvinvointikouluttaja) Omat askeleet -hyvinvointipalvelut ja kokemusasiantuntija Sinikka Särkkä. FinFami Pirkanmaa. Tampere. Lisätiedot.

Menneet tapahtumat 2018

Marraskuu 2018

10.11. klo 11-14 Hyvinvointipommi Tampere

kansi hyvinvointipommi

Urbaani cityretriitti kaupungin sydämessä. Joogaa, pilatesta, asiantuntijaluento, stressicoachingia ja hyvää ruokaa sekä rentoa seuraa. Ihana kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin päivä. Asiantuntijaluennoijana Petronella Seppälä, sairaanhoitaja (YAMK), joogaopettaja, pilatesohjaajana Katri Melin, TtM, liikunnanohjaaja (AMK) ja hierojana VoiceWell hoitaja Anneli Halme.

katri ja petronella
Petronella ja Katri

Lokakuu 2018

9.-10.10.18 Kliininen asiantuntija. Valtakunnalliset opintopäivät. Täydennyskoulutus. Aviapolis Scandic, Vantaa. Fioca koulutus- ja kustannusyhtiö.

Stressi ja työ. Miten säädellä stressiä työssä?

Interaktiivinen luento. Petronella Seppälä sairaanhoitaja (YAMK), neuropsykiatrinen valmentaja

Toukokuu 2018

Kuntouttava hoitotyö. Valtakunnalliset hoitotyön opintopäivät. Crowne Plaza, Helsinki. Fioca koulutus- ja kustannusyhtiö.

Miten tukea kuntoutujan psyykkistä jaksamista?

Petronella Seppälä sairaanhoitaja (YAMK), neuropsykiatrinen valmentaja

Huhtikuu 2018

Voimavarapaja Tampere

omat_askeleet_lehdet
Photo: Niina Manninen

Tervetuloa voimaantumaan, vahvistumaan ja aloittamaan kevät parhaana versiona itsestäsi!

Pienryhmässä bongataan omat vahvuudet esiin ja tehdään niistä ihana ja omannäköinen Vahvuus-kortti. Menetelmänä käytetään joustavasti voimavaraistavaa ratkaisukeskeistä työotetta höystettynä erilaisilla kognitiivisilla harjoitteilla. Lopuksi rauhoitutaan ja syvennytään vahvuuksien äärelle lyhyessä rentoutumisharjoituksessa.

Kouluttaja

Workshopin ohjaajana toimii sairaanhoitaja (YAMK) ja hyvinvointikouluttaja Petronella Seppälä.

Petronella Seppälä_omataskeleet
Petronella Seppälä

Seuraa tapahtumaa Facebookissa.

Lämpimästi tervetuloa!

Maaliskuu 2018

Arvoiseni elämä -workshop (Tampere)

Arvoiseni_elämä_omataskeleet
  • mielen hyvinvointia
  • energiaa
  • rauhoittumista
  • rentoutumista

Arvoiseni elämä -workshop antaa mahdollisuuden tarkastella elämäsi merkityksellisyyttä omista arvoista käsin. Tavoitteena on lisätä energiaa ja tuoda hyvää oloa omaan arkeen.

Ohjelma

  • Arvojen vaikutus terveyteen -luento
  • Kuulenko sydäntäni? -coaching
  • Rauhoittava meditatiivinen rentoutusharjoitus
  • Minibrunssi

Kouluttaja

Petronella Seppälä (sairaanhoitaja YAMK, hyvinvointikouluttaja, neuropsykiatrinen valmentaja)

Petronella Seppälä_omataskeleet
Petronella Seppälä