Voimavarapaja

Voimaannu, vahvistu ja aloita elämä parhaana versiona itsestäsi!

”Olin Voimavarapaja -workshopissa keväällä 2018. Se oli ihana pysähdys arjen kiireessä!”

Keskustelevassa ja samanhenkisessä pienryhmässä bongataan omat vahvuudet esiin ja tehdään niistä ihana ja omannäköinen Vahvuus-kortti. Ryhmässä pääset jakamaan ajatuksia samankaltaisista kokemuksista ja saat ehkäpä uusia näkökulmia ja vinkkejä omaan tilanteeseesi.

”Ryhmä oli sopivan pieni ja onnistuit luomaan tunnelman, jossa oli helppo jakaa omia ajatuksia ja kokemuksia.

Menetelmänä käytetään joustavasti voimavaraistavaa ratkaisukeskeistä työotetta höystettynä erilaisilla kognitiivisilla harjoitteilla. Lopuksi rauhoitutaan ja syvennytään vahvuuksien äärelle lyhyessä rentoutumisharjoituksessa.

Voit tilata Voimavarapajan yhteisöösi tai yritykseesi esimerkiksi vahvistaaksesi Vanhemmuuden voimavaroja tai tasapainottaaksesi yksilön stressaavaa elämätilannetta. Kaveriporukalle Voimavarapaja sopii voimauttavaksi illaksi arjen kiireen keskellä.

Työpajassa

  • Vahvuusbongaus
  • Oma ihana vahvuuskortti
  • Vertaistuki- ja keskustelut
  • Rauhoittava rentoutuminen/joogaharjoitus

Pajan tavoitteena on stressinsäätelytaitojen harjaantuminen, voimaantuminen ja hengähdyshetki arkiseen pakerrukseen.

”Sain ryhmästä tuotoksena tekemäni hyvänolon kartan, muistutuksen tärkeiden voimaannuttavien asioiden vaalimisesta ja ihanan pysähdyksen arjessa.”

Kouluttaja

Workshopin ohjaajana toimii sairaanhoitaja (YAMK), joogaopettaja ja hyvinvointikouluttaja Petronella Seppälä. Ammatillista kokemusta erilaisten liikunnallisten ja keskustelevien ryhmien (lapset, nuoret ja perheet) ohjaamisesta ja kouluttamisesta Petronellalla on toistakymmentä vuotta. Petronella on itse kahden pienen tytön äiti ja toimii ryhmässä myös vertaisohjaajan ominaisuudessa.

Petronella vakuuttaa osallistujat lempeällä läsnäolollaan ja ammattimaisella otteella.”

Ryhmään saavutaan kuitenkin ilman titteleitä, ihan juuri sellaisena kuin sinä olet!

Tarjouspyynnöt

%d bloggaajaa tykkää tästä: