Koulutuspalvelut

”Pidin erityisesti tavastasi toteuttaa päivän rakenne hyödyntäen aihetta: tauot, materiaalit jne. hyvin nivottu käytäntöön ja ammattimaisesti vedetty.”

Photo by Cliff Booth on Pexels.com

Näyttöön perustuvaa koulutusta mielen hyvinvoinnista, stressinsäätelystä ja mielenterveyden edistämisestä

Tilauskoulutukset ja puheenvuorot yrityksille ja yhteisöille:

  • Stressin fysiologiaa ja stressinsäätelykeinot arjessa/työssä (sis. asiantuntijaluento ja stressivalmennus)
  • Mielenhyvinvointi työssä (sis. asiantuntijaluento sekä kehon ja mielen harjoitteita mielen hyvinvoinnin edistämiseksi) (ks. myös Hyvinvointipommi)
  • Esimiehen mielenterveystaidot (6h) (sis. asiantuntijaluento, kehon ja mielen harjoitteita sekä Esimiehen mielenterveysopas)
  • Lisäksi räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia stressin ehkäisemisestä, stressinsäätelytaidoista, psyykkisen palautumiskyvyn (resilienssi) kehittämisestä
  • Kysy myös rentouttavaa korva-akupunktiota koulutuskokonaisuuden lisäksi!

Kouluttajana sairaanhoitaja (YAMK), kliininen asiantuntija/advanced practice nurse, neuropsykiatrinen valmentaja Petronella Seppälä, Omat askeleet -hyvinvointipalveluista. Petronella on kouluttanut jo yli satoja hoitotyön ammattilaisia sekä yhteisöjen jäseniä, joilla on halu edistää hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti.

Petronella on kokenut sosiaali- ja terveysalan tekijä. Kokemusta on karttunut toistakymmentä vuotta laajasti kunnalliselta yksityiselle sektorille sekä itsenäisenä rekisteröitynä ammatinharjoittajana. Lue Petronellan asiantuntemuksesta lisää.

Petronellan tapaa kouluttaa on kehuttu inspiroivaksi sekä motivoivaksi. Kyseessä ei ole vain tavallinen luento, vaan vuorovaikutuksellinen kokonaisuus, jossa yhdistyy asiantuntijuus, coaching sekä erilaiset kehon ja mielen harjoitteet. Poikkeuksellinen tyyli takaa mahdollisuuden sisäistää teema omaan arkeen tai työhön sopivaksi.

Koulutuksen aiheet nivotaan käytäntöön case-esimerkeillä, keskustelulla sekä lyhyillä harjoituksilla.

Työpajatyöskentely on myös mahdollista. Tavoitteena on saada tieto sujuvasti osaksi omaa työtä ilman suuria jalkauttamisprojekteja.

Tarjouspyynnöt:

Soita 045-644 8500
Y-tunnus: 2709116-8
%d bloggaajaa tykkää tästä: