Koulutuspalvelut

”Pidin erityisesti tavastasi toteuttaa päivän rakenne hyödyntäen aihetta: tauot, materiaalit jne. hyvin nivottu käytäntöön ja ammattimaisesti vedetty.”

Photo by Cliff Booth on Pexels.com

Näyttöön perustuvaa koulutusta mielen hyvinvoinnista, stressinsäätelystä ja mielenterveyden edistämisestä

Tilauskoulutukset ja puheenvuorot yrityksille ja yhteisöille:

  • Stressinsäätely – taustatekijät ja keinoja kuormituksen säätelyyn (sis. asiantuntijaluento ja stressivalmennus)
  • Mielenhyvinvointi – keinoja merkityksellisyyden edistämiseen (sis. asiantuntijaluento sekä kehon ja mielen harjoitteita mielen hyvinvoinnin edistämiseksi) (ks. myös Hyvinvointipommi)
  • Palautuminen – vireystilansäätely ja keinoja psykologiseen palautumiseen (resilienssi) (asiantuntijaluento ja kehomielen harjoitteet)
  • Esimiehen mielenterveystaidot (6h) (sis. asiantuntijaluento, kehon ja mielen harjoitteita sekä Esimiehen mielenterveysopas)
  • Kehitykselliset neuropsykiatriset häiriöt lapsiperheessä (add/adhd, autisminkirjo, kehityksellinen kielihäiriö) – tunnistaminen, arjen tukikeinot, vanhemman jaksaminen, lapsen ja vanhemman tunnesäätelykeinot
  • Käytösoireet lapsiperheessä – käytösoireen taustatekijät, tukikeinot arjessa, vanhemman jaksamimen (asiantuntijaluento ja vertaiskeskustelu)
  • Kysy myös rentouttavaa korva-akupunktiota koulutuskokonaisuuden lisäksi!

Kouluttajana sairaanhoitaja (YAMK), kliininen asiantuntija/advanced practice nurse, neuropsykiatrinen valmentaja Petronella Seppälä, Omat askeleet -hyvinvointipalveluista. Petronella on kouluttanut jo yli satoja hoitotyön ammattilaisia sekä yhteisöjen jäseniä, joilla on halu edistää hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti.

Petronella on kokenut sosiaali- ja terveysalan tekijä. Kokemusta on karttunut toistakymmentä vuotta laajasti kunnalliselta yksityiselle sektorille sekä itsenäisenä rekisteröitynä ammatinharjoittajana. Lue Petronellan asiantuntemuksesta lisää.

Petronellan tapaa kouluttaa on kehuttu inspiroivaksi sekä motivoivaksi. Kyseessä ei ole vain tavallinen luento, vaan vuorovaikutuksellinen kokonaisuus, jossa yhdistyy asiantuntijuus, coaching sekä erilaiset kehon ja mielen harjoitteet. Poikkeuksellinen tyyli takaa mahdollisuuden sisäistää teema omaan arkeen tai työhön sopivaksi.

Koulutuksen aiheet nivotaan käytäntöön case-esimerkeillä, keskustelulla sekä lyhyillä harjoituksilla.

Työpajatyöskentely on myös mahdollista. Tavoitteena on saada tieto sujuvasti osaksi omaa työtä ilman suuria jalkauttamisprojekteja.

Tarjouspyynnöt:

Soita 045-644 8500
Y-tunnus: 2709116-8
%d bloggaajaa tykkää tästä: