Jooga

  • Yin-jooga, yin&yang-jooga, eteerinen yin jooga, restoratiivinen jooga, syvärentoutus, mindfullness-rentoutuminen, hengitys- ja meditaatiohetket
  • kotijoogat olohuoneeseen, puistoon tai takapihalle
  • tykyjoogat työpaikalle
  • oman joogaharjoitusohjelman (sis. kotikäynti tai etäohjaus, puhelinkonsultaatio, oma harjoitussunnitelma+ohjevideot tai liveopetus)

Yin jooga

Yin jooga on rauhallista ja useimmiten rentouttavaa asana(=asento)harjoitusta. Asanat ovat pitkiä (2-10min) ja niitä tehdään vahvasti kehoa kuunnellen. Fysiologinen vaikutus kohdistuu lihasrentouden kautta mm. sidekudoskalvoihin (faskioihin) niitä hellästi hoivaten, antaen samassa lepohermoston käynnistyä.

Asanoissa ei pyritä muotoihin vaan pikemminkin syvemmälle kohti oman kehon ja mielen kuuntelua. Omat sopivat liikeradat hahmottuvat erilaisilla välineillä (tyynyt, blokit, bolsterit, viltit, vyö) asentoa tukien ja asanoihin rauhakseen laskeutuen. Sitä kautta on mahdollista päästä kohti itselle sopivinta ja ominaisinta asentoa sekä rentoutuneempaa olotilaa.

Joogaopettaja Petronella Seppälä

Petronella Seppälä, sairaanhoitaja (YAMK), joogaopettaja (200h)

Olen ohjaajana salliva, rauhallinen ja omannäköiseen harjoitukseen kannustava. Erilaisten ja eri-ikäisten liikunnallisten ryhmien liikuttamisesta minulla on kokemusta toistakymmentä vuotta.

Psykoedukatiivisia ja toiminnallisia aikuisten, nuorten ja lasten keskusteluryhmiä olen ohjannut työssäni sairaanhoitajana yli 10 vuotta. Joogaharjoituksessa yhdistelen yin joogaa, positiivista psykologiaa sekä tietoisen ja hyväksyvän läsnöolon (mindfulness) elementtejä.

Yin joogaa olen opettanut kesästä 2018 sekä viikkotunneilla Om Yoga -koululla että tuottamissani joogatyöpajoissa, kuten Hyvinvointipommi ja Joogaa uupuneille -kokonaisuudet. Yin joogaa olen harjoitellut useita vuosia ja saanut siitä tärkeää tasapainoa mm. hektiseen ja stressaavaan elämäntilanteeseeni.

2018 sain joogaopettaja (200h, Yinfullnes) opintoni päätökseen Paul Grilleyn oppilaan Clare Sjöblom-Gatesin ohjauksessa.

Oma, säännöllinen harjoitukseni on tärkeä osa arkeani oman jaksamiseni ylläpitämisessä sekä opettajana kehittymisessä.

Ohjauksissani on vahvasti läsnä kehon ja mielen monet ulottuvuudet sekä itsen ystävällinen kuunteleminen. Sinulla on lupa olla tunnilla juuri sellainen kuin olet. Se riittää!

Maksutavat

Maksutapoina ovat käynnin yhteydessä käteinen, ePassi, Smartum Liikuntaetu (liikuntaseteli, kännykkämaksu), Edenred-mobiilimaksu ja Tyky-maksuseteli. Pidemmissä valmennuksissa ja etävalmennuksessa saat halutessasi laskun tai osamaksusuunnitelman.

Yritysten laskutuksen yksityiskohdista sovitaan palvelusopimuksen laatimisen yhteydessä. Huomaattehan selvittää yrityksenne laskutusmahdollisuudet jo tarjouspyyntöä laatiessanne. Näin takaamme teille tehokkaimman tavan palvella teitä.

Ota yhteyttä:

%d bloggaajaa tykkää tästä: