Jooga

Yksityis- ja yritystunnit. Katso avoimet kurssini tästä.

Yin jooga

Yin joogan taika – laita äänet päälle ja omista hetki itsellesi

Yin jooga on rauhallista ja useimmiten rentouttavaa asana(=asento)harjoitusta. Asanat ovat pitkiä (2-10min) ja niitä tehdään vahvasti kehoa kuunnellen. Fysiologinen vaikutus kohdistuu lihasrentouden kautta mm. sidekudoskalvoihin (faskioihin) niitä hellästi hoivaten ja lepohermostoa pehmeästi käynnistellen.

Asanoissa ei pyritä muotoihin vaan pikemminkin syvemmälle kohti oman kehon ja mielen kuuntelua. Omat sopivat liikeradat hahmottuvat erilaisilla välineillä (tyynyt, blokit, bolsterit, viltit, vyö) asentoa tukien ja asanoihin rauhakseen laskeutuen. Sitä kautta on mahdollista päästä kohti itselle sopivinta ja ominaisinta asentoa sekä rentoutuneempaa olotilaa.

Joogaopettaja Petronella Seppälä

Petronella Seppälä, sairaanhoitaja (YAMK), joogaopettaja (200h+)

Osaamisalueitani jooganohjauksessa: Yin-jooga, lempeä yinflow, eteerinen yin, restoratiivinen jooga, syvärentoutus, mindfullness-rentoutuminen, hengitys- ja meditaatiohetket, yoga nidra.

2018 sain joogaopettaja (200h, Yinfullnes) opintoni päätökseen Paul Grilleyn oppilaan Clare Sjöblom-Gatesin ohjauksessa. 2019 opiskelin Eteerinen Aroma Yin ohjaajaksi, vuonna 2020 valmistuin Yoga nidra -koulutuksesta, vuonna 2022 jatkan ryt-500 opintoja. Olen saanut harjoitella myös itse mm. Paul Grilleyn sekä Sarah Powersin kanssa.

Yin joogaa olen opettanut vuodesta 2018 sekä viikkotunneilla mm. Om Yoga -koululla että tuottamissani joogatyöpajoissa, kuten Hyvinvointipommi ja Joogaa uupuneille -kokonaisuudet ja useiden yritysryhmien kanssa.

Olen ohjaajana salliva, rauhallinen ja omannäköiseen harjoitukseen kannustava. Erilaisten ja eri-ikäisten liikunnallisten sekä hoidollisten ryhmien ohjaamisesta ja liikuttamisesta minulla on kokemusta toistakymmentä vuotta.

Säännöllinen harjoitukseni on tärkeä osa arkeani oman jaksamiseni ylläpitämisessä sekä opettajana kehittymisessä. Tässä hetkessä minussa resonoi vahvasti kehon palautuminen ja mielen avartuminen hitaassa olemisessa ja asanaan antautumisessa. Joogaopettajapolkuni jatkuu parhaillaan ryt-500 opinnoissa palauttavan joogan, kiinalaisen lääketieteen ja hatha-joogan parissa.

Ohjauksissani on vahvasti läsnä kehon ja mielen monet ulottuvuudet sekä itsen myötätuntoinen kuunteleminen. Olen intuitiivinen ja aistillinen ohjaaja, saat harjoituksessa variaatioita ja mahdollisuuksia toteuttaa harjoitustasi tarkkojen linjausten sijaan. Saat olla tunnilla juuri sellainen kuin olet. Et tarvitse ennakkovalmiuksia tai osaamista joogaharjoitukseen saapuaksesi. Halu saapua riittää!

Maksutavat

Maksutapoina ovat käynnin yhteydessä käteinen, ePassi, Smartum Liikuntaetu (mobiili), Edenred, ja Eazybreak -mobiilimaksut. Pidemmissä valmennuksissa ja etävalmennuksessa saat halutessasi laskun tai osamaksusuunnitelman.

Yritysten laskutuksen yksityiskohdista sovitaan palvelusopimuksen laatimisen yhteydessä. Huomaattehan selvittää yrityksenne laskutusmahdollisuudet jo tarjouspyyntöä laatiessanne. Näin takaamme teille tehokkaimman tavan palvella teitä.

Ota yhteyttä:

%d bloggaajaa tykkää tästä: