Jooga

  • Yin-jooga, yin&yang-jooga, eteerinen yin jooga, restoratiivinen jooga, syvärentoutus, mindfullness-rentoutuminen, hengitys- ja meditaatiohetket, yoga nidra.
  • Kotijoogat olohuoneeseen, puistoon tai takapihalle.
  • Tykyjoogat työpaikalle.
  • Kaikki harjoitukset on mahdollista toteuttaa myös etäharjoituksena.

Yin jooga

Yin jooga on rauhallista ja useimmiten rentouttavaa asana(=asento)harjoitusta. Asanat ovat pitkiä (2-10min) ja niitä tehdään vahvasti kehoa kuunnellen. Fysiologinen vaikutus kohdistuu lihasrentouden kautta mm. sidekudoskalvoihin (faskioihin) niitä hellästi hoivaten, antaen samassa lepohermoston käynnistyä.

Asanoissa ei pyritä muotoihin vaan pikemminkin syvemmälle kohti oman kehon ja mielen kuuntelua. Omat sopivat liikeradat hahmottuvat erilaisilla välineillä (tyynyt, blokit, bolsterit, viltit, vyö) asentoa tukien ja asanoihin rauhakseen laskeutuen. Sitä kautta on mahdollista päästä kohti itselle sopivinta ja ominaisinta asentoa sekä rentoutuneempaa olotilaa.

Joogaopettaja Petronella Seppälä

Petronella Seppälä, sairaanhoitaja (YAMK), joogaopettaja (200h)

Olen ohjaajana salliva, rauhallinen ja omannäköiseen harjoitukseen kannustava. Erilaisten ja eri-ikäisten liikunnallisten ryhmien liikuttamisesta minulla on kokemusta toistakymmentä vuotta.

Psykoedukatiivisia ja toiminnallisia aikuisten, nuorten ja lasten keskusteluryhmiä olen ohjannut työssäni sairaanhoitajana yli 10 vuotta. Joogaharjoituksessa yhdistelen yin joogaa, positiivista psykologiaa sekä tietoisen ja hyväksyvän läsnöolon (mindfulness) elementtejä.

Yin joogaa olen opettanut vuodesta 2018 sekä viikkotunneilla mm. Om Yoga -koululla että tuottamissani joogatyöpajoissa, kuten Hyvinvointipommi ja Joogaa uupuneille -kokonaisuudet. Yin joogaa olen harjoitellut useita vuosia ja saanut siitä tärkeää tasapainoa mm. hektiseen ja stressaavaan elämäntilanteeseeni.

2018 sain joogaopettaja (200h, Yinfullnes) opintoni päätökseen Paul Grilleyn oppilaan Clare Sjöblom-Gatesin ohjauksessa. 2019 opiskelin Eteerinen Aroma Yin ohjaajaksi. Olen saanut harjoitella myös itse mm. Paul Grilleyn sekä Sarah Powersin kanssa.

Säännöllinen harjoitukseni on tärkeä osa arkeani oman jaksamiseni ylläpitämisessä sekä opettajana kehittymisessä. Tässä hetkessä minussa resonoi vahvasti kehon palautuminen ja mielen avartuminen hitaassa olemisessa ja asanaan antautumisessa. Joogaopettajapolkuni jatkuu parhaillaan restoratiiviseen joogaan ja jooganidraan syventymisen äärellä.

Ohjauksissani on vahvasti läsnä kehon ja mielen monet ulottuvuudet sekä itsen ystävällinen kuunteleminen. Sinulla on lupa olla tunnilla juuri sellainen kuin olet. Et tarvitse ennakkovalmiuksia tai osaamista joogaharjoitukseen saapuaksesi. Halu saapua riittää!

Maksutavat

Maksutapoina ovat käynnin yhteydessä käteinen, ePassi, Smartum Liikuntaetu (mobiili), Edenred-mobiilimaksu. Pidemmissä valmennuksissa ja etävalmennuksessa saat halutessasi laskun tai osamaksusuunnitelman.

Yritysten laskutuksen yksityiskohdista sovitaan palvelusopimuksen laatimisen yhteydessä. Huomaattehan selvittää yrityksenne laskutusmahdollisuudet jo tarjouspyyntöä laatiessanne. Näin takaamme teille tehokkaimman tavan palvella teitä.

Ota yhteyttä:

%d bloggaajaa tykkää tästä: