Yin jooga

Yin jooga on rauhallista ja useimmiten rentouttavaa asana(=asento)harjoitusta. Asanat ovat pitkiä (2-10min) ja niitä tehdään vahvasti kehoa kuunnellen. Tavoitteena on lihasrentouden kautta saada paineentunnetta sidekudoskalvoihin (faskioihin) niitä hellästi hoivaten.

Asanoissa ei pyritä muotoihin vaan pikemminkin syvemmälle kohti oman kehon ja mielen kuuntelua. Sitä kautta on mahdollista päästä kohti itselle sopivinta ja ominaisinta asentoa sekä rentoutuneempaa olotilaa.

Olen ohjaajana salliva, rauhallinen ja rentouttava. Erilaisten liikunnallisten ryhmien liikuttamisesta minulla on kokemusta toistakymmentä vuotta. Harjoituksessa yhdistelen yin joogaa, positiivista psykologiaa sekä tietoisen ja hyväksyvän läsnöolon (mindfulness) elementtejä.

Yin joogaa olen ohjannut kesästä 2018. Yin joogaa olen harjoitellut useita vuosia ja saanut siitä tärkeää tasapainoa hektiseen ja stressaavaan elämäntilanteeseeni.

Oma harjoitukseni on tärkeä osa arkeani oman jaksamiseni ylläpitämisessä sekä opettajana kehittymisessä.

Ohjauksissani on vahvasti läsnä kehon ja mielen monet ulottuvuudet sekä itsen ystävällinen kuunteleminen. Sinulla on lupa olla tunnilla juuri sellainen kuin olet. Se riittää!

Marraskuussa 2018 sain RYT-200 (Yinfullnes) opintoni päätökseen Paul Grilleyn oppilaan Clare Sjöblom-Gatesin ohjauksessa. Tällä hetkellä voit tilata minulta:

  • Yin-jooga, yin&yang-jooga, eteerinen yin jooga, restoratiivinen jooga, syvärentoutus, mindfullness-rentoutuminen, hengitys- ja meditaatiohetket
  • kotijoogat olohuoneeseen, puistoon tai takapihalle
  • tykyjoogat työpaikalle
  • oman joogaharjoitusohjelman (sis. kotikäynti tai etäohjaus, puhelinkonsultaatio, oma harjoitussunnitelma+ohjevideot tai liveopetus)

Maksutavat

Maksutapoina ovat käynnin yhteydessä käteinen, ePassi, Smartum Liikuntaetu (liikuntaseteli, kännykkämaksu), Edenred-mobiilimaksu ja Tyky-maksuseteli. Pidemmissä valmennuksissa ja etävalmennuksessa saat halutessasi laskun tai osamaksusuunnitelman.

Yritysten laskutuksen yksityiskohdista sovitaan palvelusopimuksen laatimisen yhteydessä. Huomaattehan selvittää yrityksenne laskutusmahdollisuudet jo tarjouspyyntöä laatiessanne. Näin takaamme teille tehokkaimman tavan palvella teitä.

Ota yhteyttä:

%d bloggers like this: